Victoria Milan

4.8 / 5

Meer dan 250.000 leden!

Victoria Milan

  • Gratis aanmelden
  • Veilig & 100% Anoniem
  • Speciaal ontworpen voor buitenechtelijke relaties
  • 250.000 Leden
  • Echte Mensen, Gecontroleerde Profielen
  • Toegang tot leden wereldwijd
  • Paniekknop
  • Duizenden en duizenden getuigenissen

Pros

Cons

Victoria Milan info

Naam Victoria Milan

Voelt u zich klem gezet in een monotoon huwelijk zonder liefde? Mist u passie, opwinding, magie en intimiteit ? Dan kan Victoria Milan u helpen! Victoria Milan is een nieuwe Europese datingwebsite die ontworpen werd voor paren en gehuwde mensen die een buitenhuwelijkse en vertrouwelijke relatie willen opbouwen. Of u nu een leuke flirt op het internet zoekt, een onenightstand of een langdurige relatie, Victoria Milaan belooft u een betrouwbare , anonieme en vertrouwelijke ontmoetingsplaats te verschaffen waar alles optimaal beveiligd is. Zo bemiddelen wij op anonieme wijze voor duizenden gebruikers die gehuwd zijn of samenleven over gans Europa en Skandinavië. Onze leden zijn mensen zoals u, die nog eens opnieuw een magische ervaring  willen beleven.

Ontmoetingen voor gehuwde en samenlevende personen

Een internationale studie toonde aan dat 30% van de ingeschreven leden op de traditionele datingwebsites voor ongehuwden niet de waarheid vertellen betreffende het al dan niet gehuwd zijn of samenwonend in een relatie. Victoria Milan is een datingsite die speciaal in het leven werd geroepen voor mannen die gehuwd zijn of samenwonend en voor vrouwen die een buitenhuwelijks avontuur zoeken. Er is dus geen enkele reden om uw bestaande relatie te verbergen of om daarover te liegen. De meeste van onze leden die op zoek zijn, zijn dus gehuwd of wonen samen. Het volstaat dus om gewoon te zeggen wat uw relatie is bij uw aansluiting en uw zoektocht kan beginnen

100% anoniem en vertrouwelijk

Als lid van Victoria Milan blijft u 100% anoniem. Wij moeten niet beschikken over en wij vragen ook geen enkele persoonlijke identificatie, zoals uw naam, uw adres, uw telefoonnummer of gelijk welk ander gegven van deze soort.  Het is gemakkelijk! Het volstaat een gebruikersaccount aan te maken evenals een anoniem e-mailadres wat u bij een van de vele providers zoals Hotmail, Yahoo, Gmail, enz… gratis kan doen. En u bent vertokken! U kan uw zoektocht beginnen en uw leven voor altijd veranderen! Maak kennis met interessante leden en wissel na verloop van tijd meer persoonlijke informatie uit volgens uw eigen ritme en naargelang de vertouwelijkheid toeneemt.

Word gratis lid!

Iedereen is welkom bij Victoria Milan om een profiel op te stellen en zo gratis en anoniem deze website uit te proberen. De testversie is volledig gratis, maar om volledig te kunnen gebruik maken van de beschikbare zoek- en communicatiemiddelen, heeft u natuurlijk de kans om uw lidmaatschap te updaten door een van hun PREMIUM-VIP abonnementen te kopen.

Lokale of wereldwijde ontrouw

Veel mensen die in een relatie staan, denken dat het gemakkelijker en zekerder is om een avontuur te beginnen met iemand die veraf woont, hetzij via een zakenreis of een romantisch weekend. Anderen willen dan weer lokaal proberen die speciale persoon te vinden omdat het gemakkelijker is en ook praktischer om een regelmatige relatie te delen. Victoria Milan stelt dan ook een breed aanbod van gehuwde en samenwonende gebruikers van over gans de wereld voor. Het is immers uw avontuur, en dus ook uw keuze!

Veiligheid

Iemand ontmoeten via Victoria Milan is terzelfder tijd aangenaam en geruststellend. We beschikken over professionele beheerders die Victoria Milan dagelijks bewaken, waarbij uw veiligheid en uw volledige privacy verzekerd wordt. Alle leden kunnen gemakkelijk verdachte activiteiten of profielen signaleren door middel van ons icoontje “signaleer deze gebruiker”, wat terug te vinden is op het profiel van alle gebruikers. De leden die onze gebruiksvoorwaarden overtreden zullen onmiddellijk en definitief geweerd worden en opgenomen worden op onze “zwarte lijst” (IP, e-mail, enz…)

Reële profielen die opgemaakt werden door echte leden

Bij Victoria Milan zijn er duizenden reële profielen die opgesteld werden door mensen die echt bestaan, zelfs heel waarschijnlijk uit uw streek. Hun zijn geen website die valse profielen bevat, zoals sommige thans beschikbare websites. Wij zijn een echte datingsite met echte mensen, en daar zijn we trots op. Ze laten geen enkel vals profiel toe en we moedigen al onze leden aan om de profielen waarvan ze vermoeden dat ze vals zijn te signaleren of aan te geven, opdat ze het zouden kunnen onderzoeken en maatregelen zouden kunnen nemen.

Volg Victoria Milan

Victoria Milan is eveneens beschikbaar via de sociale media zoals blogs, Facebook en Twitter. Volg het voorbeeld van onze blogs, van de interessante artikelen en van de studies evenals van de persoonlijke ervaringen van de andere gebruikers van Victoria Milan.