Maitresses.be

5 / 5

Vrouwen op zoek naar een buitenechtelijke relatie

Maitresses.be

  • Gratis inschrijven
  • Gratis berichten sturen
  • 100% Anoniem contact
  • Dagelijkse nieuwe leden

Pros

Cons

Maitresses.be info

Naam Maitresses.be

Voelt u zich een beetje vastgelopen in uw huwelijk? Zijn er momenten dat u denkt dat het nergens meer naar toegaat met uw vrouw? Of wilt u simpelweg weer de spanning voelen van de liefde bedrijven met een nieuwe dame? Als u ja heeft geantwoord op een van deze vragen, dan is een maîtresse wellicht wat voor u. Een maîtresse is namelijk een vrouw die gaat met een getrouwde man, het is dus een buitenechtelijke relatie. Onze maatschappij ziet het helaas nog te vaak als een vorm van vreemdgaan, bedriegen of aanhouderij. Echter hoeft dit helemaal niet zo te zijn – er zijn namelijk genoeg getrouwde stellen waarvan de vrouw weet dat haar man een (of meer) maîtresses heeft. Lees verder om erachter te komen of een maîtresse iets voor u is en hoe u ervoor kunt zorgen dat uw vrouw er niet achter komt (of dat zij het accepteert dat u een buitenechtelijke relatie heeft).

Wat is een maîtresse?

Het woord maîtresse komt uit het Frans en betekent origineel ‘meesteres’. Sinds een paar honderd jaar (veel Franse edelen hadden maîtresses in de zeventiende en achttiende eeuw) is het hebben van een maîtresse steeds populairder geworden. En met de opkomst van het internet is het vinden van een maîtresse nog gemakkelijker geworden. Tegenwoordig wordt met een maîtresse niet meer een meesteres bedoeld, maar simpelweg een vrouw(minnares) van een getrouwde man.

Waarom een maîtresse?

Er zijn veel redenen waarom mannen kiezen voor een minnares. De meest voor de hand liggende is dat zij zelf niet tevreden meer zijn in hun huwelijk, maar er zijn ook andere redenen. Hieronder een kort overzicht van de redenen waarom mannen een maîtresse kiezen en vreemdgaan. Neem een kijkje of u zich hierin kunt vinden:

  • Uw huwelijk loopt niet meer – zoals eerder vermeld is dit de voornaamste motivatie van veel mannen om een maîtresse te vinden. Het huwelijk is na vele jaren saai geworden en de omgang met uw vrouw is gewoonweg niet meer wat deze ooit was. Misschien heeft u kinderen, en is daarom scheiden geen optie. In dit geval is een maîtresse iets wat u kunt gebruiken in uw leven
  • U bent seksueel ontevreden – naast een huwelijk dat in het algemeen niet meer goed loopt, kan het ook voorkomen dat de verstandhouding tussen u en uw vrouw nog erg goed is. Op één ding na: uw seksuele tevredenheid. De oplossing voor uw problemen is dan om een maîtresse te nemen. Zeker wanneer de omgang met uw vrouw nog erg goed is, kan dit een kans zijn om haar uit te leggen dat het puur om de seksuele kant is en is de kans groot dat zij deze ‘aanhouderij’ zal accepteren zodat u beter in uw vel zult zitten
  • Of u bent op zoek naar spanning – een laatste reden voor veel mannen om een minnares te nemen is niet omdat hun huwelijk slecht is, of omdat zij seksueel ontevreden zijn. In tegendeel, vaak hebben zij hier absoluut geen problemen mee. Echter zit het in de aard van sommige mannen om continue op zoek te gaan naar spanning. Zij voelen dus de drank om een buitenechtelijke relatie aan te knopen. Het hebben van een maîtresse is namelijk erg spannend. Zeker als u niet wilt dat uw vrouw erachter komt, kan het voor veel ondeugende spannende momenten zorgen.

Op zoek naar een maîtresse?

Herkent u zich in een of meer van de bovenstaande motivaties voor het hebben van een maîtresse? Dan is een minnares wellicht iets voor u. Net als veel andere mannen voor u, kunt u op zoek gaan naar een maîtresse. Vroeger was het allemaal een stuk lastiger, maar tegenwoordig kunt u met de hulp van het internet gemakkelijk en anoniem een maîtresse vinden bij u in de buurt. U kunt naar deze site gaan om een leuke dame uit te kiezen waarin u geïnteresseerd bent.

In onze maatschappij wordt helaas nog vrij neerbuigend gedaan over maîtresses. Vooral onder vrouwen is de algemene gedachte ‘wanneer het huwelijk goed is, heeft de man geen behoefte aan vreemdgaan’. Hoewel hier een kern van waarheid in zit, is de biologische opmaak van de meeste mannen nu echter afgestemd voor meerdere vrouwen. Dit betekent dat ook al gaat alles goed in het huwelijk en is hij tevreden met zijn vrouw en seksleven, hij vaak toch een hunkering heeft naar nieuwe (jongere) vrouwen. Vaak komt dit naar boven na enkele jaren huwelijk, wanneer de spanning enigszins aan het verlopen is. Wanneer u ook dit verlangen heeft, dan doet u er goed aan het niet langer in u te houden. Dat zorgt namelijk vaak voor een onbewuste irritatie ten opzichte van uw vrouw, die zij helemaal niet verdiend heeft. Het beste wat u in dit geval kunt doen is er even goed over praten met haar. Lees verder hoe u dit het beste aan kunt pakken.

Hoe pakt u dit aan met uw echtgenote?

Wanneer u een maîtresse wilt, dan doet u er goed aan dit eerst subtiel met uw vrouw te bespreken. Zeker wanneer u kinderen heeft is dit een goede aanpak. Alleen wanneer u puur een maîtresse voor de spanning zoekt, kunt u er een spelletje van maken door uw vrouw in het duister te laten.

Wanneer u ervoor kiest om het vreemdgaan met uw echtgenote te bespreken, dan zijn hier een aantal argumenten die u kunt gebruiken om haar te overtuigen dat het hebben van een maîtresse het beste is voor uw relatie:

  • Het is puur seksueel – aangezien de meeste getrouwde mannen tevreden zijn met hun huwelijk en alleen een maîtresse willen voor de seksuele kant, kunt u hiermee uw vrouw duidelijk maken dat het niet aan haar ligt.
  • U zult lekkerder in uw vel zitten – wanneer u al langere tijd ruzie heeft met uw vrouw kan het hebben van een minnares u helpen weer beter in uw vel te zitten. En dit zal de sfeer bij u thuis beter maken, waardoor ook uw vrouw zich beter zal voelen.

Wanneer u na het lezen van dit artikel de behoefte heft om ook een buitenechtelijke relatie aan te gaan of uw vrouw te bedriegen, dan kunt u naar deze site gaan om een maîtresse uit te kiezen!